conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Du är här

Slutpresentation

WikmanPettersson

Har ni satt datum för slutpresentationerna? Det står att det är den 21 okt på hemsidan men kan verkligen alla 50 bidrag redovisa på samma dag?

Sker redovisningen endast inför en jury eller med publik?

Ska texter och presentation vara på svenska eller engelska?

Göran Smith - t...

Hej,

Vi jobbar på detaljerna för finalutställning & jurypresentation och hoppas kunna återkomma med mer information snart. Tanken är dock fortfarande att alla ska presentera den 21. Vidare kommer redovisningen bara att vara inför juryn och det är fritt fram att välja mellan svenska eller engelska.

MVH Göran

WikmanPettersson

Hej,

Vilken roll spelar filmen i slutpresentationen? Ska den visas för juryn, läggas upp på hemsidan eller rulla under vernissagen?

Gunnar Ohlin

Hej,
Ni bestämmer själva hur ni vill pitcha inför juryn. När juryn sedan ska välja ut det vinnande bidraget kan filmen vara ett bra sätt för juryn att minnas bidraget. Det kan också bli aktuellt att lägga upp filmen på hemsidan och självklart intressant att visa på vernissagen./Gunnar

Casper

Hej,
fråga som rör projektorn, vad är det för anslutning vga eller hdmi? vad är det för bildförhållande på projektorn 16:9 eller 4:3 det spelar roll om vi vill göra en powerpoint.

casper

Göran Smith - t...

Hej Casper,

Projektorn kan under jurypresentationen endast användas för att visa er film (via vår dator). Vill ni visa något annat har vi bestämt att ni får göra det via utrusning ni har med själva (t.ex. via laptop, mobil eller fysisk modell/prototyp). Detta för att undvika att teknikstrul sabbar det mycket kompakta tidsschemat.

MVH Göran

Registrera konto eller logga in för att svara